Apartmani Bonačića Dvori

            :::SMJEŠTAJ U SLATINAMA - blizu TROGIRA:::

                Dodaj Bonačića dvore u favorite Dodaj u favorite  /   Pošalji e-mail    

Ponuda 

  TV  Air-conditioning  Bed&Breakfast  500m Market  Extra bed  See-5m  No pets  Parking  Ironing possible  Smoking Allowed:)  SAT TV  Shower  Shower on the ground - outside 

Bonačića Dvori imaju u ponudi luksuzno opremljene apartmane uređene sa stilom.
U ponudi su 3 apartmana za 12 osoba i studio apartman za 2 osobe; sa 3 zvjezdice.

Kuća ima osigurano parkiralište i 2 veza za glisere - brodice. U dvorištu se nalazi tuš sa toplom i hladnom vodom.

Bonačića Dvori daju svojim gostima besplatno bežićni pristup internetu.

APARTMANI 1 i 2 (zeleni i bijeli) su vrhunski uređeni: parket i mramor sa Himalaje, tuševi, SAT/TV, klima uređaji, kuhinja, perilica za pranje rublja, sušilo za robu, glačalo, fen, filter aparat za kavu, kao i izlazak na balkon sa pogledom na more. Apartmani se nalaze na II. katu. Pogled seže prema Kaštelanskom zaljevu i planini Mosor te Splitu i Marjanu.

APARTMAN 1 (zeleni) - za 4 osobe se sastoji od jedne spavaće sobe, s bračnim krevetom, koja se nalazi na južnoj strani apartmana, velike blagavaonice sa ležajem za 2 osobe, gleda na sjever i ima izlaz na balkon koji gleda na more. Na njemu se nalazi stol sa 4 sjedalice kao i suncobran. 

 

 


APARTMAN 2 (bijeli) - za 4 osobe se sastoji od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom koja je smještena na sjevernoj strani s izlazom na balkon i pogledom na more. Blagavaonica - dnevni boravak je smješten na južnoj strani i gleda prema borovoj šumi sa ležajem za 2 osobe.

 


APARTMAN 3 - za 4 osobe se nalazi u prizemlju i gleda prema voćnjaku. Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka gdje se nalazi pomoćni ležaj za 2 osobe i kuhinja, te kupaonice. Taj apartman ima stol ispred kuće ograđen za intimu s pogledom na more.

U apartmanu se nalazi klima uređaj, sušilo za kosu, SAT/TV, aparat za kavu te sav pribor za jelo.

  

  


STUDIO APARTMAN je smješten u prizemlju s pogledom na more (sjever). Studio se sastoji od jedne prostorije u kojoj se nalazi bračni krevet i pomoćni ležaj za jednu osobu kao i kuhinja. Kupaonica je odvojena. Praktično je za obitelj s malim djetetom.

 


SVI APARTMANI IMAJU KLIMU.
U cijenu je uključena posteljina te promjena iste svakih 7 dana.
Svi gosti mogu slobodno koristiti ležaljke i sunobrane na plaži.

DOĐITE U BILO KOJE GODIŠNJE DOBA DA ODMORITE DUŠU I TIJELO!

BONAČIĆA DVORI SU OTVORENI TIJEKOM CIJELE GODINE!!!

!VRH STRANICE!